4. Antrenörlük Eğitimi Başarıyla Tamamlandı!

Pickleball Turkiye 6 months ago 115 views
LinkedIn Telegram

Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Kampüsü, 2 Mart Cumartesi günü Pickleball Turkey tarafından düzenlenen 4. Pickleball Antrenör Eğitimi'ne ev sahipliği yaparak, Türkiye'nin Pickleball alanındaki uzmanlık seviyesini bir adım daha ileri taşıdı. IPTPA (International Pickleball Teaching Professional Association) adına verilen bu eğitim, uluslararası geçerliliği olan Pickleball antrenör sertifikası ile tamamlandı.

Katılımcılar arasında Türkiye'nin farklı şehirlerinden ve İran'dan gelen Pickleball tutkunları bir araya geldi. Antalya, İzmir, Bursa, Ankara gibi şehirlerden gelen katılımcılar, Pickleball sporuna olan ilgilerini pekiştirme ve uzmanlık seviyelerini artırma fırsatı buldular.

Eğitim, Pickleballın önde gelen isimlerinden usta öğretici Prof. Dr. Fatih Dervent tarafından verildi. Prof. Dr. Dervent, katılımcılara Pickleballın temel stratejilerini, oyun taktiklerini ve antrenörlük becerilerini aktararak, sporun daha profesyonel bir şekilde öğretilmesine katkı sağladı.

Bu eğitim aynı zamanda Türkiye'de Ulusal Pickleball Federasyonu'nun kurulması adına önemli bir kilometre taşı oldu. Eğitimli antrenör sayısının artmasıyla birlikte Pickleball sporunun yayılması hız kazanacak, bu dinamik spor dalı daha geniş kitlelere ulaşacaktır.

Pickleball Turkey, bu etkinlikle Türkiye'nin uluslararası Pickleball sahnesinde daha etkin bir rol almasına katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Source: Pickleball Turkiye
Anuncie Aqui / Advertise Here

Sua marca para o mundo Pickleball! / Your brand for the Pickleball world!

Read the Original Content on Pickleball Turkiye

Disclaimer: Pickleball Unit is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about Pickleball. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.