ABD ve Avrupa Takımları Atlantic Cup Şampiyonluğu İçin Mücadele Etti!

Pickleball Turkiye 5 months ago 67 views
LinkedIn Telegram

Pickleball'da ABD ve Avrupa Takımlarının tekler, çiftler ve karma çiftler müsabakalarında karşı karşıya gelmesiyle gerçekleşecek olan ilk uluslararası takım yarışması olan bu tarihi etkinlik; 20,22 ve 24 Mart tarihlerinde Miami Plajı Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Üç günlük müsabakada Uluslararası Pickleball Üstünlüğü ve Atlantic Cup şampiyonluk unvanı için mücadele edilecek. APP Atlantic Cup, resmi olarak hem ABD Pickleball hem de Avrupa Pickleball Federasyonu'nun desteklediği ilk küresel profesyonel Pickleball etkinliğidir.

İlk kez düzenlenen uluslararası takım Pickleball etkinliğinin ilk iki gününde, Team Europe 4-2 önde götürüyordu. Ancak, ABD Takımı, Pazar günü üst üste üç galibiyet alarak, Ava Kalist ve Richard Livornese Jr. tarafından kazanılan karışık çiftler galibiyeti de dahil olmak üzere, geri döndü ve Atlantic Cup Şampiyonu unvanını kazandı.

Çok sıkı çalışan ve bu turnuvanın kesinlikle hakkını veren Avrupa Takımını tebrik ediyoruz.

Ayrıca bir geri dönüşe imza atarak galibiyete ulaşan ABD Takımını da kutluyoruz.

Source: Pickleball Turkiye
Anuncie Aqui / Advertise Here

Sua marca para o mundo Pickleball! / Your brand for the Pickleball world!

Read the Original Content on Pickleball Turkiye

Disclaimer: Pickleball Unit is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about Pickleball. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.