Avrupa Pickleball Federasyonu (EPF) Üyeliği

Pickleball Turkiye 1 year ago 105 views
LinkedIn Telegram

Pickleball Turkey olarak üyesi olduğumuz Avrupa Pickleball Federasyonu 25 ülkenin ulusal birlikleri tarafından 31 Mayıs 2023 tarihinde kuruldu.

EPF'nın amaçları; Pickleball’un dünya çapında bilinen bir spor olarak gelişmesini sağlamak ve her yaştan ve yetenekten insanlara fiziksel, zihinsel ve sosyal faydalarını göstererek bu sporu teşvik etmek ve Avrupa’da pickleball sporunun altyapısını; antrenör, kural ve hakem eğitimleri, ekipmanda nitelikli bir standardizasyon, ve aynı zamanda etkinlik yönetim ve organizasyon kalitesini arttırarak geliştirmektir.

EPF'na Üye ülkeler; Avusturya, Bulgaristan, Belçika, Hırvatistan, Çekya, İngiltere, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, İskoçya, Sırbistan, Slovakya, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye'dir.

Pickleball Turkey direktörü Prof. Dr. Fatih Dervent'in de yer alma onuru yaşadığı 7 kişilik Yönetim Kurulu, Genel Kurul üyeleri tarafından seçildi.

Buna göre Avrupa Pickleball Federasyonu Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluşmaktadır.

• Frank Arico (İngiltere - Başkan)

• Giulia Soresina (İtalya – Başkan Yardımcısı)

• Marc Declercq (İspanya)

• Fatih Dervent (Türkiye)

• Patrick Fiore (İrlanda)

• Lenka Misickova (Çekya)

Source: Pickleball Turkiye
Anuncie Aqui / Advertise Here

Sua marca para o mundo Pickleball! / Your brand for the Pickleball world!

Read the Original Content on Pickleball Turkiye

Disclaimer: Pickleball Unit is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about Pickleball. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.