Avrupa Şampiyonası Seçmeleri 1. Etabı Tamamlandı

Pickleball Turkiye 3 months ago 51 views
LinkedIn Telegram

Heyecan dolu bir hafta sonunu geride bıraktık! Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Kampüsü, 23-24 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Avrupa Şampiyonası Seçmelerine ev sahipliği yaptı ve spor dolu bir atmosferde tam 11 şehirden gelen 40 takım bir araya geldi.

Birbirinden yetenekli sporcuların mücadelesi sonucunda, çift kadınlar, çift erkekler ve mix takımlarda Avrupa Şampiyonası için bilet almaya aday sporcular belirlendi. Bu seçmelerde gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çeken sporcular, şimdi Avrupa'nın en prestijli turnuvalarından birine katılmak için heyecanla hazırlanıyorlar.

Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Kampüsü, sporcuların en iyisini ortaya koydukları bir arenaya dönüştü. Seçmeler boyunca yaşanan rekabet, sporun heyecanını doruklara çıkardı ve geleceğin şampiyonlarını belirlemek için bir platform sağladı.

Bu büyük başarıya imza atan sporcuları tebrik ediyoruz! Avrupa Şampiyonası için hazırlıklar başladı ve bu sporcular, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için antrenmanlarını sürdürüyorlar. Gelecek, onların zafer dolu adımlarına tanıklık etmeye hazır!

Source: Pickleball Turkiye
Anuncie Aqui / Advertise Here

Sua marca para o mundo Pickleball! / Your brand for the Pickleball world!

Read the Original Content on Pickleball Turkiye

Disclaimer: Pickleball Unit is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about Pickleball. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.