Avrupa Şampiyonası Seçmeleri Turnuvası Fikstürü Yayınlandı!

Pickleball Turkiye 3 months ago 57 views
LinkedIn Telegram

Değerli Katılımcılar,

“Avrupa Şampiyonası Pickleball Seçmeleri" turnuvasının ilk etabı için fikstürler belli oldu.

23-24 Kasım 2024 tarihlerinde İngiltere Southampton'da gerçekleşecek olan ‘Pickleball Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme fırsatınız olabileceği “Avrupa Şampiyonası Pickleball Seçmeleri" turnuvasında sizlerin yeteneklerini görmek için sabırsızlanıyoruz. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.

Siz değerli katılımcılarımızla başlamasına 48 saatten az kalan turnuvamız hakkında önemli konuları aşağıda paylaşıyoruz:

40 takımın katılımı ile gerçekleştireceğimiz turnuvamızda, grup maçlarından sonra eleme maçları oynanacak ve kazananlar belirlenecektir. Turnuva formatı hakkında bilgiler aşağıda verilmiştir.

  • Grup maçları 11 sayı üzerinden tek set oynanacaktır. 6 sayıdan sonra saha değişimi olacaktır.

  • Eleme maçları 15 sayı üzerinden tek set oynanacaktır. 8 sayıdan sonra saha değişimi olacaktır.

  • Madalya maçları 11 sayı üzerinden 2 set oynanacaktır. Setlerde eşitlik olması durumunda 3. Set oynanacaktır. Setler arasında saha değişimi olacaktır.

  • Turnuva maçlarında USAPA 2024 Kural Kitapçığı geçerli olacaktır.

  • Maçlarda çizgi kararları topun sektiği taraftaki sporcular tarafından verilir.

  • Anlaşmazlık durumlarında nihai karar turnuva direktörüne aittir.

Spor dolu ve keyifli geçecek olan turnuvamızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Şampiyon olmak için mücadele ederken, dostluk ve eğlenceyi de unutmayacağınızdan eminiz.

Detaylı bilgilere ulaşmak ve turnuva programını öğrenmek için ekte yer alan turnuva programını dikkatli bir şekilde inceleyiniz.

23-24 MAYIS AVRUPA ŞAMPİYONASI SEÇMELERİ

.pdf

Download PDF • 363KB

Source: Pickleball Turkiye
Anuncie Aqui / Advertise Here

Sua marca para o mundo Pickleball! / Your brand for the Pickleball world!

Read the Original Content on Pickleball Turkiye

Disclaimer: Pickleball Unit is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about Pickleball. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.