Dünya Pickleball Günü Turnuvası Sona Erdi!

Pickleball Turkiye 11 months ago 90 views
LinkedIn Telegram

Dünya Pickleball Günü Turnuvası İstanbul’da Gerçekleşti!

(9 Ekim 2023- İstanbul) – Dünya Pickleball Günü, Pickleball Turnuvası, 6-7 Ekim 2023 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde Pickleball Turkey tarafından İstanbul'da gerçekleşmiştir.

İstanbul’da gerçekleşen Pickleball turnuvasına ülkemizden Manisa, Afyonkarahisar, Adana, Çanakkale ve İstanbul’dan sporcular ile Malezya, Amerika ve Kanada’dan uluslararası sporcular katılım gösterdi.

Tekerlekli Sandalye Tenisi Milli Takım Sporcuları turnuvanın ilk gününde katılım gösterdiler. Kendilerinin ilk kez deneyimlediği Pickleball spor branşını gelecek turnuvalarda da devam edeceklerini belirttiler.

Dünya Pickleball Günü Turnuvası sadece bir turnuva değil, aynı zamanda her yaştan ve beceri düzeyinden oyuncunun katıldığı, kapsayıcı ve eğlenceli bir atmosfer yaratan bir spor kutlamasıydı. Turnuvada erkekler ve kadınlar tekler, çiftler dâhil olmak üzere toplam 3 kategoride düzenlenen müsabakalar, çekişmeli ve heyecan vericiydi.

İstanbul Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde düzenlenen birinci tur müsabakaları 6 Ekim Cuma günü, çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları 7 Ekim Cumartesi günü tamamlandı. Yarı final ve final maçlarına ilgi büyük oldu. Final müsabakasının tamamlanmasının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara ödülleri teslim edildi.

Turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ederiz.

DÜNYA PICKLEBALL GÜNÜ TURNUVASI yarı final ve final maç karşılaşmaları aşağıdaki şekilde gerçekleşti.

Yarı Final Müsabakaları

Tek Kadınlar

Canay x Tuğba

Damla x Esra

Tek Erkekler

Shafir x İbrahim

Tariq x Sean

Çift Takımlar

Shafir-Kaan x Tariq-Fatih E.

Ahmet-Fatih D. x Murat-İbrahim

Final Müsabakaları

Tek Kadınlar

Damla x Canay

Tek Erkekler

Sean x İbrahim

Çift Takımlar

Ahmet-Fatih D. x Tariq-Fatih E.

Source: Pickleball Turkiye
Anuncie Aqui / Advertise Here

Sua marca para o mundo Pickleball! / Your brand for the Pickleball world!

Read the Original Content on Pickleball Turkiye

Disclaimer: Pickleball Unit is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about Pickleball. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.