Erasmus+ Spor PACK PICK Projesi Başvuruları Başlıyor!

Pickleball Turkiye 2 weeks ago 14 views
LinkedIn Telegram

Avrupa Komisyonu Erasmus+ Spor programı "Cooperation Partnerships" kapsamında Pickleball Öğretimine Yönelik Bilgi Paketi (PACK PICK) isimli projemizin “Pickleball Öğretim Programı Çalıştayları” için ön başvuru süreci başlıyor. “Pickleball Öğretim Programı” kapsamında gerçekleştirilecek çalıştaylarda, beden eğitimi öğretmenleri ve üniversite öğretim elemanlarının Pickleball sporunu etkili bir şekilde öğretmeleri için gerekli olan kapsamlı öğretim materyalleri, kaynaklar ve pedagojik eğitimin sağlanması amaçlanıyor. Uluslararası bir uzman grup tarafından tasarlanan “Pickleball Öğretimine Yönelik Bilgi Paketi” ile farklı yaş, cinsiyet, beceri düzeyinden gelen bireyler için Pickleball’ın daha erişilebilir ve keyifli hale getirilmesi planlanıyor.

PACK PICK Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Üniversite Öğretim Elemanları için Mesleki Gelişim Fırsatı Sunuyor!

Pickleball Öğretim Programı, sınıf ortamı ve kortlarda gerçekleştirilecek teorik ve uygulamalı eğitim içeriklerinden oluşuyor. Program, Pickleball öğrenme görevleri ve basamaklarının geliştirilmesi, oyuncuların sıklıkla yapabileceği hataları ve bu hataların nasıl düzeltileceği gibi konularla birlikte, çeşitlendirilmiş öğretim içeriği ve yöntemleriyle katılımcılara özgün bir öğrenme deneyimi sağlamak amacıyla tasarlandı.

PACK PICK çalıştayına katılmak üniversite öğretim elemanları ve beden eğitimi öğretmenleri için mesleki gelişim açısından önemli bir fırsat sunarken, aynı zamanda Avrupa çapında bir ilk olan projede yer alma, Avrupa genelinde Pickleball sporunu destekleyen ve yaygınlaştıran daha geniş bir topluluğa dahil olma gibi fırsatlar da sunuyor.  Çalıştay kapsamında ilk aşamada, 18 beden eğitimi öğretmeni ve 6 üniversite öğretim elemanının Pickleball Öğretim Programına dahil edilmesi planlanıyor.

Erasmus+ Spor PACKPICK Projesi

Avrupa Komisyonu Erasmus+ Spor programı kapsamında desteklenen PACK PICK projesi uluslararası bir uzman grubun tasarladığı mesleki gelişim programları aracılığıyla üniversite öğretim elemanlarını ve beden eğitimi öğretmenlerini Pickleball sporunu etkili bir şekilde öğretmeye yönelik bilgi ve becerilerle donatmayı hedefliyor. Proje çerçevesinde, Avrupa Pickleball Federasyonunun üç üyesi  olan -Pickleball Türkiye, Pickleball France ve Pickleball Spain- iş birliği yaparken, projenin koordinasyonu Türkiye Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği tarafından gerçekleştiriliyor.  Kuzey Makedonya (Sport Social Solutions)’nın da dahil olduğu projenin çıktıları, Avrupa Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği (EUPEA) tarafından Avrupa’ya duyurulacak.

Pickleball Çalıştayına Davet!

PACK PICK Projesi

Erasmus+ Spor programı kapsamında Avrupa Komisyonu, bizleri beden eğitimi öğretmenleri ve üniversite öğretim elemanlarına yönelik Pickleball Öğretimine Yönelik Bilgi Paketi geliştirme konusunda görevlendirdi.

Bu kapsamlı bilgi paketi; yoğun bir emeğin ürünü olarak Türkçe, Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve Makedonca olmak üzere beş ayrı dilde Avrupalı eğitmenler için hazırlandı!

PACK PICK projesi kapsamındaki çalıştaya katılmak için gerekli detayları içeren Başvuru Kılavuzuna bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ön kayıt sürecine başlamadan Başvuru Kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. PACK PICK projesinin amacı, katılım koşulları, gerekli belgeler, ve değerlendirme kriterleri olmak üzere projemize yönelik bilgiler Başvuru Kılavuzunda yer almaktadır.

Sizin bu kaynağı incelemenizi, çalıştay programına katılımınızı ve öğrencileriniz için bir pickleball öğretim programı oluşturmanızı heyecanla bekliyoruz.

Başvuru kılavuzunu incelemek için tıklayınız.

Çalıştay başvuru formunu doldurmak için tıklayınız.

Bu çalışma Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir. Her hakkı saklıdır. Projeye ait içeriklerin hiçbir bölümü, fotokopi veya kaydetme dahil olmak üzere herhangi bir biçimde veya elektronik, mekanik ya da şu anda bilinen veya gelecekte icat edilecek diğer yöntemlerle, herhangi bir bilgi depolama veya geri alma sistemi aracılığıyla, yayıncının yazılı izni olmaksızın yeniden basılamaz, çoğaltılamaz veya kullanılamaz.

Source: Pickleball Turkiye
Anuncie Aqui / Advertise Here

Sua marca para o mundo Pickleball! / Your brand for the Pickleball world!

Read the Original Content on Pickleball Turkiye

Disclaimer: Pickleball Unit is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about Pickleball. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.