HEAD Radical Tour Raw 2024

Pickleball.NL 3 months ago 43 views
LinkedIn Telegram

De HEAD Radical Tour Raw 2024 heeft een traditionele vorm met een kortere greep voor betere wendbaarheid en is voorzien van een Raw Carbon Hitting Surface voor optimale grip op de bal.

Beschrijving

De HEAD Radical Tour Raw 2024 is gemaakt voor de veelzijdige pickleballspeler die op zoek is naar extra gevoel en grip op de bal. Het Raw Carbon Hitting Surface biedt een optimale grip op de bal en een zachte en comfortabele slagervaring, terwijl de traditionele vorm en kortere greep zorgen voor betere wendbaarheid. Daarnaast beschikt het over HEAD’s Handle Stabilizer Technology, die de schacht/greep van het paddle stabiliseert en extra demping en schokabsorptie biedt, zodat je elke keer dat je op de baan staat, op je best kunt presteren.

Source: Pickleball.NL
Anuncie Aqui / Advertise Here

Sua marca para o mundo Pickleball! / Your brand for the Pickleball world!

Read the Original Content on Pickleball.NL

Disclaimer: Pickleball Unit is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about Pickleball. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.