SPX İstanbul Cup Tamamlandı!

Pickleball Turkiye 3 months ago 42 views
LinkedIn Telegram



7-9 Haziran tarihlerinde Watergarden AVM ve Jolly Joker, SPX İstanbul Cup turnuvasına ev sahipliği yaptı. Türkiye'de ikincisi düzenlenen bu uluslararası turnuva, büyük ilgi gördü ve unutulmaz anlara sahne oldu. Turnuvada 48 takım, erkekler çift, kadınlar çift ve karışık çift kategorilerinde kıyasıya mücadele etti. ABD, Almanya, Fas, İran, Suriye ve Şili gibi ülkelerden gelen sporcuların da katılımıyla, iki gün boyunca süren bu heyecan dolu etkinlikte tüm sporcular yeteneklerini sergilediler.


Erkekler Kategorisinde Nefes Kesen Final

İlk gün, erkekler kategorisinde gerçekleşen maçlar, izleyenleri adeta büyüledi. Mustafa Enes Debik ve Ahmet Kılıçin, final müsabakasındaki üstün performanslarıyla 1. sırayı alarak şampiyon oldular. Connor Carter ve Fatih Ertürkmen ise 2. sıraya yerleşti. Ünsal Ataol Toker ve Aykan Özbey ise turnuvayı 3. sırada tamamladı.


Kadınlar Kategorisinde Göz Kamaştırıcı Finaller

Kadınlar kategorisinde ise finaller adeta büyüledi. Ekin Leyl Özen ve Nehir Temel, rakiplerini geride bırakarak 1. sırada yer aldılar. Canay İmrek ve Damla Büyük ise 2. olarak turnuvayı tamamladı. 3. sırada yer alan takım ise Kelly Owens ve Lena Helmboldt oldu. Her takım da gösterdikleri performansla izleyenlerden büyük alkış aldı.


Karışık Çiftler Kategorisinde Mücadele ve Başarı

Turnuvanın ikinci günü, karışık çiftler kategorisi ile devam etti. Volkan Dündar ve Ekin Leyl Özen çifti, müthiş uyumları ve mücadeleci ruhlarıyla 1. sırayı elde etti. Ünsal Ataol Toker ve Nehir Temel ikilisi ise 2. sırada yer aldı. Mustafa Enes Debik ve Canay İmrek çiftinin 3. olduğu bu kategoride de heyecan doruktaydı.


Bu muhteşem maçları izlememizi sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Sporcuların azmi, izleyicilerin coşkusu ve İstanbul'un büyüleyici atmosferi, SPX İstanbul Cup'ı unutulmaz kıldı. Bir sonraki uluslararası turnuvada görüşmek dileğiyle!


Turnuvamızın müsabaka sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.




Source: Pickleball Turkiye
Anuncie Aqui / Advertise Here

Sua marca para o mundo Pickleball! / Your brand for the Pickleball world!

Read the Original Content on Pickleball Turkiye

Disclaimer: Pickleball Unit is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about Pickleball. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.