Uluslararası Federasyonlar Birleşme Görüşmeleri İçin Toplandı!

Pickleball Turkiye 10 months ago 317 views
LinkedIn Telegram

Uluslararası Pickleball Federasyonu (IPF) ve Dünya Pickleball Federasyonu (WPF) birleşme görüşmelerine başladı. Birleşme görüşmeleri, beş Pickleball kıta federasyonunun (5CF) ve iki uluslararası yönetim organının yakın zamanda gerçekleştirdiği bir toplantıda başlatıldı.

5CF, iki federasyonun küresel düzeyde Pickleball sporunun yönetimine ilişkin ortak bir zemin bulmak için görüşmelere başlaması çağrısında bulundu. IPF Başkanı Arvind Prabhoo ve WPF Başkanı Seymour Rifkind ilk iki toplantılarında, uluslararası bir Pickleball federasyonunun açık demokratik bir yönetişim sürecine sahip olması, kapsayıcı olması ve üye ülkeler tarafından yönetilmesi gerektiği konusunda prensipte anlaştılar. "Bir ülke bir oy" ilkesinin tüm üyeler tarafından küresel olarak benimsenmesi gerektiği konusunda mutabık kaldılar.

Her iki kuruluşun liderleri de birleşmenin gerçekleşebilmesi için üzerinde çalışılması gereken bazı kilit faktörler ve sorunlar olduğunu kabul ettiler. Her iki lider de kalan sorunların aşılamaz olmadığından emin olarak görüşmelerin ilk turunu sonlandırdı.

Bu, Pickleball sporu için iyi bir haber ve uluslararası federasyonlar birleşik bir Pickleball geleceğini dört gözle bekliyor. Uluslararası Olimpiyat Komitesi'ne (IOC) üye olarak kabul edilmeleri için Pickleball sporunun tek bir uluslararası yönetim organı tarafından temsil edilmesi gerekiyor. Bu Pickleball sporunun gelecekteki Olimpiyat Oyunlarına katılabilmesi için gereken koşullardan bir tanesi.

Dünya Pickleball Federasyonu (WPF), kapsayıcılığı, sportmenliği ve mükemmelliği teşvik etme misyonuna sahip uluslararası bir Pickleball organizasyonudur. WPF etkinlikler düzenler, sporcuları destekler ve Pickleball keyfini dünya çapındaki meraklılara yayar.

Uluslararası Pickleball Federasyonu (IPF), Pickleball sporunun uluslararası büyümesini ve gelişimini sürdürmek için kurulmuştur. IPF, Pickleball sporunu 2032 yılına kadar Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) tarafından tanınan bir spor haline getirme hedefi doğrultusunda çalışmaktadır.

Source: Pickleball Turkiye
Anuncie Aqui / Advertise Here

Sua marca para o mundo Pickleball! / Your brand for the Pickleball world!

Read the Original Content on Pickleball Turkiye

Disclaimer: Pickleball Unit is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about Pickleball. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.